Ik heb bij het Kruidvat een nagelknipper gekocht, om mijn nagels mee te knippen. Ze verkochten gewone nagelknippers die puur doen waar ze voor bedoelt zijn. Maar het Kruidvat verkoopt ook luxere varianten, bijvoorbeeld de nagelknipper met extra tools. Ik ben gek op luxe en heb daarom 75 eurocent extra betaald voor de chique nagelschaar.

Op de verpakking staat niet vermeld om welke ’tools’ het gaat, alleen de tekst ‘nagelknipper met drie tools’. Het leek mij logisch dat het een nagelvijl zou zijn, en iets van een nagelriemdrukker.

Maar mijn nagelknipper bevat een bieropener. WAAROM? Zijn er mensen die hun nagels knippen en daar dorstig van worden? Of andersom, je zit lekker een biertje te drinken en wordt daardoor geinspireerd je nagels te gaan knippen.

Het lijkt mij ook onhygiënisch, wanneer iemand op je kringverjaardag vraagt om de bieropener en je dan de nagelknipper/bieropener krijgt.

Ik geef het Kruidvat wel een 8 voor de originaliteit. De persoon die bij de nagelknippervergadering voorstelde om een bieropener in plaats van een nagelvijl toe te voegen is een echte eindbaas!

Waardering: 4 uit 5.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *