Ik heb bij het Kruidvat een nagelknipper gekocht, om mijn nagels mee te knippen. Ze verkochten gewone nagelknippers die puur doen waar ze voor bedoelt zijn. Maar het Kruidvat verkoopt ook luxere varianten, bijvoorbeeld de nagelknipper met extra tools. Ik ben gek o
In geen enkele supermarkt kan ik gist te krijgen. Normaalgesproken is er niemand in de gang […]
Dit liedje heet Bagagedrager. Wat een raar ding is dat eigenlijk, een bagagedrager. En waarom heeft er nog nooit iemand een comfortabele bagagedrager uitgevonden?
Pindasaus is gemaakt van pinda’s. Dit is logisch. Dan heb je nog mayonaise, vernoemd naar het eiland Mahón waar de saus is bedacht. Mosterd is gemaakt van mosterdzaad, Joppiesaus zit bomvol verse Joppie’s en in knoflooksaus zit knoflook. Maar 'Calvé Broodje Unox?!'.
Altijd wanneer ik in de stiltecoupé zit stappen er mensen in die er net als ik per ongeluk zijn beland. Ze kletsen zachtjes met elkaar, of heel hard omdat ze niet door hebben dat ze in de stiltecoupé zitten. (Tip! Wanneer je niet mag praten staat er heel groot “sillence” op het raam.)
Mijn eerste single was van The Opposites, Broodje Bakpao, deze kreeg je bij de Super de Boer.
‘WELKE IDIOOT KOMT ER NOU OP WOENSDAG VOOR EEN VISUM’.
‘Ik zeg dit tegen de kinderen in de zaal, de verheerlijking van wapens in mijn muziek is kunst, ga alsjeblieft geen geweld gebruiken!’