Column, Food

Gist

4 mins read

In geen enkele supermarkt kan ik gist te krijgen. Normaalgesproken is er niemand in de gang met bakproducten, nu lijkt het schap geplunderd. Wanneer we […]

Column, Food, lifestyle

De sauzenmaffia

2 mins read

Pindasaus is gemaakt van pinda’s. Dit is logisch. Dan heb je nog mayonaise, vernoemd naar het eiland Mahón waar de saus is bedacht. Mosterd is gemaakt van mosterdzaad, Joppiesaus zit bomvol verse Joppie’s en in knoflooksaus zit knoflook. Maar ‘Calvé Broodje Unox?!’.

Food, Zwolle

Beste Windesheim kantine,

2 mins read

Jullie hebben een prima en afwisselend assortiment van producten. Van frituursnacks tot een saladebar en van verse sapjes tot soep. Over soep wil ik het hebben, plastic soep. Jullie serveren deze niet maar werken er wel aan mee. 

Food, Reizen

Recensie van de Mongoolse keuken

3 mins read

De Mongoolse keuken is erg wonderlijk. Ik val gelijk met de deur in huis, ik heb geen een keer lekker gegeten. Het eten is wel erg voedzaam, dat is prettig wanneer je na de lunch een bergwandeling gaat maken. We hebben vier dagen verbleven in yurt bij een Mongoolse familie. Zij hebben een aantal tenten staan die ze in de zomer verhuren aan toeristen zoals wij. Zelf wonen ze gewoon in een huis.