Jullie hebben een prima en afwisselend assortiment van producten. Van frituursnacks tot een saladebar en van verse sapjes tot soep. Over soep wil ik het hebben, plastic soep. Jullie serveren deze niet maar werken er wel aan mee. 

Sinds een paar weken zijn jullie bolletjes namelijk verpakt in plastic! In tijden van minder plastic gebruiken en gesprekken over een taks op plastic gaan jullie de bolletjes doodleuk per stuk verpakken. Dat is toch zonde! Behalve dat het een extra handeling is (het zakje openen), is het zonde van het pastic.

Ik weet niet waarom ze opeens verpakt zijn, drogen ze anders uit? Zorg voor een klep! Net als bij de boterhammen. Daarnaast zijn de pistoletjes niet verpakt, sinds wanneer is Windesheim voor discriminatie? Alle bolletjes gelijk behandelen.

Nu we het toch over plastic in de kantine hebben, er worden veel plastic vorkjes gebruikt voor het opensnijden van bolletjes. Kunnen jullie er niet een groot mes bij leggen? Dat scheelt een boel plastic mesjes. Of ze al opensnijden natuurlijk, dat is nog prettiger. Maar dan drogen ze weer uit. Verpakken in plastic dan maar?

Nu nog even een tip: De kroketten in de sportkantine zijn van Kwekkeboom! niet van die slappe flubberige kroketten zoals in C maar echte goede Kwekkeboom kroketten.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *