Dit liedje heet Bagagedrager. Wat een raar ding is dat eigenlijk, een bagagedrager. En waarom heeft er nog nooit iemand een comfortabele bagagedrager uitgevonden?
Mijn eerste single was van The Opposites, Broodje Bakpao, deze kreeg je bij de Super de Boer.
Ik hoorde geen klap en voelde ook geen hobbel. We stonden opeens stil. ‘We waren net toch al in Wijhe?’ Maar we stopten niet op een station, maar aan de rand van Zwolle. Een paar minuten staan we stil.
Ik zelf heb de breuk nooit herkend op de foto, maar als de dokter zegt dat het gebroken is zou het wel kloppen.
‘Ik zeg dit tegen de kinderen in de zaal, de verheerlijking van wapens in mijn muziek is kunst, ga alsjeblieft geen geweld gebruiken!’
Het ultieme dilemma voor muziekliefhebbers is de vraag welke band vind je beter the Beatles of the Rolling Stones. Maar zoals je in de kop hebt zien staan gaat deze blog over Abba vs. the Beatles, en wel de coverbands.
Wanneer de verkoper je ziet gaan zijn oren overeind staan en zijn hoofd omhoog. Vervolgens zal hij wat geluidjes maken, zich omdraaien en een aanval starten.
Jullie hebben een prima en afwisselend assortiment van producten. Van frituursnacks tot een saladebar en van verse sapjes tot soep. Over soep wil ik het hebben, plastic soep. Jullie serveren deze niet maar werken er wel aan mee.