Ik heb bij het Kruidvat een nagelknipper gekocht, om mijn nagels mee te knippen. Ze verkochten gewone nagelknippers die puur doen waar ze voor bedoelt zijn. Maar het Kruidvat verkoopt ook luxere varianten, bijvoorbeeld de nagelknipper met extra tools. Ik ben gek o
Pindasaus is gemaakt van pinda’s. Dit is logisch. Dan heb je nog mayonaise, vernoemd naar het eiland Mahón waar de saus is bedacht. Mosterd is gemaakt van mosterdzaad, Joppiesaus zit bomvol verse Joppie’s en in knoflooksaus zit knoflook. Maar 'Calvé Broodje Unox?!'.
Waarom moet een officiële instantie als een basisschool iets vinden van mijn schoenen? Met klittenband was ik zelf tevreden. En daar ben ik erg goed mee. Wanneer er een klittenbanddiploma bestond had ik dat met twee vingers in mijn neus gehaald.
Vandaag zag ik op het station een jongen lopen met een zwarte jas. Tot zo ver niks bijzonders, de meeste herenkleding is zwart. Maar op de mouw van zijn jas zat een Amerikaanse vlag en op de voorkant van de jas zat een logo. Dat logo was niet van de winkel waar de trui vandaan komt maar van de NASA.
Er kwam een groep supporters om ons heen zitten waaronder een man met een baco in zijn hand en op zijn shirt de tekst: 1000% anti-kakkerlak.
‘Wanneer ik het leuk vind om complimenten te krijgen moeten anderen dat ook leuk vinden’. Maar ik ben zelf niet zo complimenteus aangelegd.
Altijd wanneer ik in de stiltecoupé zit stappen er mensen in die er net als ik per ongeluk zijn beland. Ze kletsen zachtjes met elkaar, of heel hard omdat ze niet door hebben dat ze in de stiltecoupé zitten. (Tip! Wanneer je niet mag praten staat er heel groot “sillence” op het raam.)
‘WELKE IDIOOT KOMT ER NOU OP WOENSDAG VOOR EEN VISUM’.