Dit liedje heet Bagagedrager. Wat een raar ding is dat eigenlijk, een bagagedrager. En waarom heeft er nog nooit iemand een comfortabele bagagedrager uitgevonden?
Mijn eerste single was van The Opposites, Broodje Bakpao, deze kreeg je bij de Super de Boer.
‘Ik zeg dit tegen de kinderen in de zaal, de verheerlijking van wapens in mijn muziek is kunst, ga alsjeblieft geen geweld gebruiken!’
Deze zomer was ik dankzij Festival Travel en 3FM bij een aantal festivals in Oost-Europa. Er viel mij iets op bij deze festivals wat ik van te voren nooit had verwacht. Ze lopen enorm voorop in vergelijking met onze festivals!
Het ultieme dilemma voor muziekliefhebbers is de vraag welke band vind je beter the Beatles of the Rolling Stones. Maar zoals je in de kop hebt zien staan gaat deze blog over Abba vs. the Beatles, en wel de coverbands.
De koebel is een geweldig instrument. Het is lomp, funky, rock'n roll en sommige mensen vinden de koebel zelfs sexy. Maar wat zijn de 30 beste koebelliedjes?
Like en abonneer mensen! Deel het met je vrienden die ook benieuwd zijn naar onze avonturen tijdens de Trans Mongolië Express.
DEVENTER – Gharib vluchtte voor de terreur van president Assad (de vader van de huidige president […]