Vandaag zag ik op het station een jongen lopen met een zwarte jas. Tot zo ver niks bijzonders, de meeste herenkleding is zwart. Maar op de mouw van zijn jas zat een Amerikaanse vlag en op de voorkant van de jas zat een logo. Dat logo was niet van de winkel waar de trui vandaan komt maar van de NASA.
Er kwam een groep supporters om ons heen zitten waaronder een man met een baco in zijn hand en op zijn shirt de tekst: 1000% anti-kakkerlak.
Altijd wanneer ik in de stiltecoupé zit stappen er mensen in die er net als ik per ongeluk zijn beland. Ze kletsen zachtjes met elkaar, of heel hard omdat ze niet door hebben dat ze in de stiltecoupé zitten. (Tip! Wanneer je niet mag praten staat er heel groot “sillence” op het raam.)
Ik hoorde geen klap en voelde ook geen hobbel. We stonden opeens stil. ‘We waren net toch al in Wijhe?’ Maar we stopten niet op een station, maar aan de rand van Zwolle. Een paar minuten staan we stil.
‘WELKE IDIOOT KOMT ER NOU OP WOENSDAG VOOR EEN VISUM’.
Ik ben voor het eerst van mijn leven alleen op reis geweest. En het is winter. Hoe is dit mij bevallen?
Deze zomer was ik dankzij Festival Travel en 3FM bij een aantal festivals in Oost-Europa. Er viel mij iets op bij deze festivals wat ik van te voren nooit had verwacht. Ze lopen enorm voorop in vergelijking met onze festivals!
Dankzij mijn scouting carrière heb ik een liefde voor wentelteefjes en zakmessen ontwikkeld. Mijn vorige zakmes heeft het Kremlin afgepakt, maar ik heb een nieuwe gekocht.